Boekencrush

Esther Stui 21 januari 2024 Auteur
Er zijn van die personages in boeken waar je gelijk een zwak voor hebt. In "Vuurwerk", deel één van de Water & Vuur-serie, had ik een instant crush op Rick, de broer van Mandy. In dat boek lazen we al dat hij best een drastische beslissing neemt en die beslissing, en de reden waarom hij die genomen heeft, weerhoudt hem om gehoor te geven aan de gevoelens die zijn net aangenomen en veel jongere, maar o zo aantrekkelijke assistente Liva bij hem oproepen.

Liva op haar beurt is gelijk onder de indruk van de erg leuke verschijning van haar baas. Maar in de liefde heeft het haar nogal tegengezeten, waardoor ze alleen voor haar zesjarige zoontje Emiel zorgt. Wanneer Rick haar uit een benarde situatie redt, is ze hem dan ook erg dankbaar. Toch heeft hij iets over zich waardoor ze zich geen raad weet met haar gevoelens voor hem. Waarom wisselt hij zo vaak van bril? Waarom komt zijn zus Mandy hem regelmatig ophalen?
Tijdens een personeelsfeest zorgen de gebeurtenissen ervoor dat Rick en Liva elkaar beter leren kennen, dan begint hun "Vuurdoop" pas echt…

Ryanne schrijft op zo’n heldere en mooie manier, dat je gelijk in het verhaal wordt meegezogen. Humor afgewisseld met diepgang en prachtige zinnen vol emoties laten je als lezer puur genieten en een paar traantjes wegpinken. Vijf dik verdiende sterren van mij, meid!

Meer recensies van Esther Stui