Boer zoekt vrouw vibes

Femkesbookshelf 25 september 2025
Ik mocht meedoen aan de blogtour van Blinde obsessie van Maaike Bosch. Heel erg bedankt daar voor.

In Blinde obsessie volg je Emma, eigenaresse van een bed & breakfast en camping, op zoek naar liefde. Hiervoor doet ze mee aan een televisieprogramma, matchmakers. Ik kreegde vibes van Boer zoekt vrouw tijdens het lezen heel erg door. Dit vind ik zo leuk!
Emma is zo'n leuk personage. Ze weet wat ze wil, of juist wat ze niet wil en doet hard haar best om het haar gasten zo leuk mogelijk te maken. Maar tijdens deze zoektocht naar liefde gebeuren er vreemde dingen. Ongelukken, geluiden en nog veel meer.
Tijdens het lezen volg je twee personages. Natuurlijk volg je Emma, maar tussendoor lees je ook over de geheime en nogal vreemde bewonderaar. Wie deze bewonderaar is, dat weet je niet en kom je later achter. Wie dat is, wist ik lange tijd niet en ik kon er ook niet zelf achter komen.
Ik vond het heel leuk om op deze manier te lezen. De interviews tussendoor waren een mooie toevoeging om mee te lezen hoe anderen er over dachten.

Al met al een super leuk boek met een goed uitgedachte hoofdpersoon op zoek naar de liefde. Als je van Boer zoekt vrouw houdt en van lezen natuurlijk, is dit echt een aanrader!

Meer recensies van Femkesbookshelf

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!