Feelgood zoals feelgood bedoelt is

Francisca den Otter 15 augustus 2020
Alles komt tegelijk bij Doortje, volledige naam Dorothee, haar vriend vertrekt naar de USA, ze woont derhalve weer bij haar moeder en ze verliest haar baan. Maar dan is daar die erfenis van haar opa. Een huis in de Achterhoek, ze moet er gewoon even een maand wonen en dan is het van haar. Op het laatste moment besluit ze het te doen want op je 28e bij je moeder in huis die net weer een nieuwe vriend heeft is ook niet alles.

Midden in de nacht komt ze aan, dat is dan ook meteen de proloog waarbij je meteen in het verhaal zit en je ook denkt hoe moet dit gaan aflopen?!

Ze maakt kennis met Wes die in het huis woont, Nettie die in de garage werkt, Ben en Amelia en nog meer dorpsbewoners. In een dorp kent iedereen elkaar natuurlijk dus er zijn genoeg verhalen, maar ook verhalen die anders zijn dan ze op het eerste gezicht lijken te zijn.

Tot twee keer toe gaan we in het boek terug naar vroeger en vertelt Wes haar onder andere over haar opa. Dit zijn mooie stukken waarbij je Wes en haar opa beter leert kennen.

Om van die maand het beste te maken gaat Doortje vloggen en bakt ze de recepten van haar oma, eindeloos drukt ze op F5 om te zien hoeveel views de vlogs al hebben…dat schiet helaas niet op, maar uiteindelijk zal het vloggen niet voor niets blijken te zijn…

Meer recensies van Francisca den Otter