Advertentie

Na het lezen van de eerste paar bladzijden had ik direct een hekel aan Onno, de vriend van hoofdpersoon Liv. Het is tussen mij en Onno niet meer goed gekomen, of dat tussen Liv en Onno wel zo is verklap hier niet.

Liv werkt bij hotelketen van der Arend, ik moest meteen aan Van der Valk denken, ook een vogel en ook een hotelketen. Haar baas kan de hashtag ‘metoo’ krijgen want wat hij doet is niet zoals een baas hoort te doen. Ondanks deze baas heeft ze er an sich een prima baan, vrijheid om af en toe een eigen taart te bakken, leuke collega’s en voor zover te beoordelen is ook geen slecht salaris. Maar haar droombaan is het niet, dat is het runnen van een eigen patisserie waar men ook wat kan eten en drinken. Als ze dan ook een pandje te huur ziet waagt ze de sprong. Ze krijgt hulp met het opknappen van het pandje van de aardige zoon van de huisbaas.

Natuurlijk kan je wat nu komen gaat al van verre zien aankomen, maar toch gaat dat niet allemaal van een leien dakje, en dat is eigenlijk ook alleen maar leuk want wanneer gaat het in werkelijkheid allemaal soepeltjes? Tijdens het lezen krijg je af en toe best zin in al lekkers wat Liv maakt, en dat komt dus goed uit, want achterin worden een aantal recepten gegeven dus je kan meteen aan de slag.

Een gezellig boek voor een paar avonden fijn leesplezier, met of zonder taart ernaast!

Reacties op: Lekkers van Liv

44
Recept voor geluk - Saskia M.N. Oudshoorn
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker