Heet!
De titel en de knalroze cover vallen op. De ondertitel ‘Opvliegers of ware liefde?’ en de leuke quotes op de cover maakte mij nieuwsgierig.
Lisa Darling probeert alle ballen hoog te houden als gescheiden moeder met twee zoons en een baan als tv-producer. Ook probeert ze een nieuw onderkomen te vinden voor baby hamsters. Ze is chaotisch en hilarisch. Ze heeft elke dag wel een nieuw menopauze-symptoom. Naast alle dagelijkse drukte, staat ze haar vriendin met kanker bij. Op een dag moet ze samen werken met een hele knappe collega Zach en krijgt Lisa het ontzettend warm. Zijn dit gevoelens of is dit de menopauze?
Ook al zit ik in een andere levensfase, ik heb genoten van dit personage.
Lisa is chaotisch, hilarisch en voor vele vrouwen herkenbaar. Naast de nodige dosis humor, zit er ook diepgang en emotie in het verhaal. Het verhaal, de gebeurtenissen en de gevoelens zijn realistisch geschreven. De schrijfstijl is eenvoudig en door de korte hoofdstukken leest het boek lekker weg. Doordat het verhaal in ik-vorm geschreven is, leef je helemaal mee met Lisa en haar ervaringen. Het is een boek wat je hardop laat lachen.
Een aanrader voor feelgood en Bridget Jones fans!
3.5★
Ook al zit ik in een andere levensfase, ik heb genoten van dit personage.
Een aanrader voor feelgood en Bridget Jones fans!
3.5★