Geweldig boek een aanrader

Geja Geja
5 mrt 2025

Rage van N.D. Frost.
4 sterren

Wat een heerlijk verhaal was dit.
Het is goed, pakkend en beeldend geschreven. De personages zijn ook heel goed uitgewerkt. Ik heb de vorige delen ook gelezen en je zit meteen in het verhaal. Dit deel is ook als stand alone te lezen.

Foss weet niets over het bestaan van zijn vader en familie en hij is groot gebracht door z'n moeder Naomi. Naomi moet duistere opdrachten doen, waar Nash (vriend van Foss) op een gegeven moment achterkomt. Foss en Nash confronteren Naomi ermee en dan komt de waarheid aan het licht. Foss komt zo oog in oog te staan met zijn vader Rage/Tom. Naomi moet haar opdracht volbrengen om Rage om te brengen. Maar doordat hun relatie vroeger zo hecht was, doorgrond Rage haar. Dan komt alles eruit. Ze verteld hem alles, vanaf hun relatie tot aan de dreigementen waar ze nu mee kampt. Foss komt er zo achter dat zijn moeder een groot geheim heeft achtergehouden voor hem.
Maar om die te vinden, gaan ze samen een heel avontuur aan.
Hoe dit uitpakt moet je echt zelf gaan lezen. En met het laatste hoofdstuk had ik echt even een brok in m'n keel. Wat is die Nash een wereld gozer.

Dit is zo goed geschreven dat je door blijft lezen en echt je komt van het één in het ander trigger. Als je van mc club romance houd moet je dit boek en nog beter deze serie lezen. Het is een aanrader.

Meer recensies van Geja