Spannende thriller !

Glendy Glendy
20 mrt 2020

Koud zonder jou is een 3de boek in de boeken reeks van Igor Znidarsic
Maar prima te lezen als een stand alone.

Het verhaal speelt zich af op Nederlandse bodem.
De politie Krijgt een op een stapeling van drie vermiste vrouwen die allemaal voor het laatst gezien zijn toen ze aan het fietsen waren. Nog een opvallend signalement is ze zijn alle drie : Volslank hebben blond haar , en zijn op middelbare leeftijd.
De 3 vrouwen hebben niks met elkaar gemeen en kennen elkaar niet .
Toch word er duidelijk jacht op gemaakt op deze vrouwen die voldoen aan het signalement , dit is dan ook het enige patroon wat ze hebben .

De detective’s Bianca en Joris staan voor een raadsel als duidelijk word dat de vrouwen op verschillende manieren om het leven zijn gebracht. En op verschillende plaatsen worden gedumpt .

Door dat het boek wisselt van perspectief maak je al snel kennis met de dader en word ook onthult hoe de vrouwen aan hun verwondingen komen , en wat de reden is waarom hij juist deze vrouwen heeft uitgekozen .

Ik vond het een heel vlot lezend boek met niet al te moeilijke woorden .
Doordat de kant van de dader ook word belicht krijg je een kijk op een zieke geest die deze vrouwen ombrengt .Dit vond ik zelf een prettige toevoeging aan het verhaal. Het boek is een 3de boek maar het is echt heel goed alleen te lezen en het smaakt voor mij naar meer .

Meer recensies van Glendy