Mijn eerste Helen Grace

Gundiscover 16 mei 2025
Dit was het eerste boek dat ik las uit de Helen Grace serie van M.J. Arlidge. Bij een luisterboek moet ik me vooral in het begin altijd extra goed concentreren. Tot ik alle personages ken, vind ik het vaak moeilijk.
Vooral bij boeken met veel Engelse namen is het moeilijk om het boek te volgen. Ik ben dan niet meer mee wie wie is en dan wordt het lastig luisteren.
Het lijkt of dat makkelijker is als je ze geschreven ziet staan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Moet zeggen dat de verwachtingen vrij hoog lagen bij het lezen van deze serie. Had er al zoveel goeds over gehoord. Het was een spannend verhaal. Maar was nu niet bepaald helemaal overdonderd. Ik heb al betere thrillers gelezen, maar het gaat me zeker niet tegen houden om deel 2 te lezen.

Meer recensies van Gundiscover