Een verhaal over draken, liefde, taal en onmogelijke keuzes
Het boek greep mij direct. Ik kon het maar moeilijk wegleggen. Een braaf meisje die niets liever wil dan iedereen tevreden stellen en zich bewijzen, wordt geconfronteerd met het feit dat haar ouders rebellen zijn. In een poging hen te redden doet ze iets wat ze niet had verwacht, ze rebelt. Wat volgt is een verhaal over taal, liefde en het maken van onmogelijke keuzes. Wat is goed wanneer je alleen het foute kunt kiezen? Kies je voor jezelf of voor een ander als het erop aankomt? Ga je voor wat goed is, of voor wat goed voor jou is?
Halverwege het boek miste ik wel actie waardoor het een beetje inkakte. Daarom ook geen 5, maar 4 sterren. Het einde maakte echter meer dan goed. Ik heb oprecht genoten van het boek en kan niet wachten tot ik het vervolg kan lezen!