Vermakelijk
Een vermakelijke thriller die makkelijk weg leest. Geen litherair hoogstandje maar dat hoeft ook niet.
Het boek komt, voor mijn smaak, iets te traag op gang. Er gebeurd niet veel. Pas halverwege komt er wat vaart in en op het einde kon ik hem niet meer wegleggen. Helaas vond ik de dader wel erg voorspelbaar en zag ik die al vanaf een van de eerste hoofdstukken aankomen. Niet zozeer door de beschrijving maar meer door hoe vaak diegene naar voren werd gebracht. Al met al heb ik me prima vermaakt met het boek maar is het geen boek waarvan ik over een jaar nog weet hoe het ging.