Traag, heel erg traag

Hdl83 12 september 2025
Laat ik beginnen met te zeggen dat dit geen slecht boek is. Het is alleen geen boek voor mij!

Het is goed geschreven en de wereld is goed opgebouwd. Het verhaal is pakkend en interessant. Alleen….. het tempo is zo langzaam dat het verhaal bijna achteruit kruipt. Daarnaast is de beschrijving van alles zo uitgebreid dat het verhaal bijna alle vaart die het nog wel had, verliest. De beschrijvingen voegen ook vrij weinig toe. Ik heb mij echt door het boek heen moeten worstelen en voor mijn gevoel had dit verhaal makkelijk in 100 pagina’s vertelt kunnen worden ipv de 600+ die het waren.

Toch wilde ik wel weten hoe het verder zou aflopen dus ergens vond ik het verhaal wel interessant. Echter had ik geweten dat dit boek onderdeel van een serie was, dan had ik hem zeker niet uitgelezen omdat ik het vervolg zeker niet ga lezen. Het trage tempo en de overvloed aan beschrijvingen zijn het mij niet waard.

Meer recensies van Hdl83