Een hele nieuwe wereld die ik met liefde verlaat!
Na alle lovende recensies begonnen aan dit boek. Wel met een lichte twijfel aangezien ik ‘Een duister venster’ verschrikkelijk vond.
Wederom weet de schrijfster mij te verrassen met een compleet nieuwe en intrigerende wereld. Fantasy in een vernieuwend jasje. Iets wat ik bij een duister venster ook vond. Maar daar stopt ook het enige positieve voor mij. Ik vond het boek verwarrend, op veel punten ronduit kinderlijk en het verhaal was, net als haar vorige boeken, zo vreselijk traag dat ik het gevoel had achteruit te gaan. Hele stukken waarin er vrijwel niks gebeurde en als er dan eindelijk actie was, dan was het met drie keer knipperen alweer klaar. Als je van haar eerdere boeken houdt dan vind je dit wellicht ook een mooi boek.
Voor mij met de hakken over de sloot 2 en eigenlijk alleen door de wereld.
Voor mij met de hakken over de sloot 2 en eigenlijk alleen door de wereld.