Langdradig, weinig diepgang en veeeeeel te lang
Het eerste boek vond ik geweldig. Naarmate de serie vorderde vond ik het steeds minder worden. Het spel der zonden maakte het geheel af met slechts 2 sterren voor mij.
Ik vond het boek langdradig, verwarrend op sommige tijden en de lust die erin voorkwam veel en veel te veel. Het was een en al fysieke aantrekkkingskracht die op den duur gewoon irritant werd. Daarnaast had de relatie weinig andere diepgang dan de welbekende “ik wil je maar het kan/ mag niet”. Het was voorspelbaar. De regel die afgunst nooit zo breken en wat wel honderd keer benoemt werd, tja, iedereen kon vanaf het begin aanvoelen dat die gebroken ging worden. Het was leuk dat ze nu een andere broer heeft gekozen om over te schrijven maar ik vond hem mak, te lief en weinig diepgang krijgen. Het boek had makkelijk in de helft van het aantal woorden geschreven kunnen worden. Misschien dat ik hem dan wel hoger beoordeeld. Soms is het beter om een serie gewoon te eindigen.