Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Spannend middenstuk

Dit is deel 2 uit de Liefdeslessenserie. Mandy en Tim hebben elkaar ondanks hun verschillen elkaar gevonden. Maar waar Mandy al bezig is met de toekomst, wilt Tim het rustig aan doen en het geheim houden voor hun collega's.

Opeens staat Fleur voor de deur van Tim. Fleur is Tims ex en het zo reislustig als Tim. Fleur blijft voor een lange tijd bij Tim logeren. Zal de relatie van Mandy en Tim sterk genoeg zijn?

Buiten Fleur vormt ook Adriaan een bedreiging voor hun relatie. Adriaan is de knappe vader van twee leerlingen van Mandy.

Ook dit deel is vlot en krachtig geschreven. De personages staan zo goed op papier dat je ze gewoon voor je ziet.

Het verhaal zit goed in elkaar en waar deel 1 nog redelijk werd afgerond, heeft dit deel wel een behoorlijke en verrassende wending. Deze wending zorgt ervoor dat ik meteen door wil gaan met het lezen van het derde deel.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Het Boekenbijtje

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

Bloedspoor in de wijngaard en Wraak op Île Sordou: de nieuwe wervelende cosy crime van M.L. Longworth.