Aanrader!
Wie nog niet begonnen is aan deze serie, raad ik aan om het snel te doen. Waarbij sommige series een deel uitspringt, is bij De sleutel drager het niveau onverminderd hoog.
Ook het laatste deel gaat over de rechercheur Finlay Reid en zijn vriendin Robyn Ashton. Dit keer krijgen ze te maken met een moordenaar die al snel denkt dat de dood verdiend is. Een moordenaar die vindt dat ook Robyn de dood verdiend.
Finlay kan zijn kracht als Sleuteldrager heel goed gebruiken , maar Damier heeft hem zijn sleutel afgenomen. Lukt het hem om zijn vriendin te redden en de moordenaar te ontmaskeren.
Het boek begint met een terugblik naar de eerdere twee delen, maar ongeduldig als ik was, ben ik gelijk aan het verhaal begonnen. Ik zat er meteen in en zat alweer snel in de wereld van Mari 's en Kai's.
Charlotte's schrijfstijl maakt het een boek wat makkelijk en vlot wegleest. Alles staat helder op papier en het verhaal blijft ook makkelijk hangen.
In dit deel staat ook de sleutel centraal en leert ons meer over de geschiedenis hiervan. De informatie wordt door de hele serie telkens een beetje uitgebreid en zorgt ervoor dat het geen informatiedump is.
De personages krijgen steeds meer ruimte in mijn hart en ejgenlijk vind ik het best jammer dat die boek alweer zo snel uit was. Ik had graag nog langer in dit avontuur willen zitten.
Sleutel tot vernietiging is een goed mix tussen spanning en liefde met een swirl van paranormaliteit. Overgoten met een heerlijk sausje door de fijne schrijfstijl van Charlotte.