Duidelijk geschreven!
Op het moment dat Femke Meijboom dit boek schreef, volgde ik haar via Instagram. Ineens zag ik het boek liggen in de bibliotheek en werd ik nieuwsgierig naar wat ze daadwerkelijk geschreven en uitgebracht heeft.
Interessant boek voor mensen die twijfelen over loondienst of zelfstandig ondernemen of misschien wel een combinatie daarvan. Interviews met zes vrouwen die beide hebben gedaan of nu beide doen. Wat zijn de voordelen, waar moet je aan denken en vooral: doe wat bij jou past. Dat is bij iedereen anders.
Het stuk over ontdekken en ondernemen bevat veel tips en ervaringen van Femke zelf. Mooi om te lezen. Voor mij minder interessant, omdat ik geen intenties heb om te gaan ondernemen.
Af en toe voelde het alsof er wat herhaling in het boek zat met wat populaire woorden die ik niet kende Bovenal vind ik het heel duidelijk geschreven. Ik denk dat dat het grootste pluspunt is waardoor het onderwerp van dit boek zo sterk naar voren komt en daarmee herkenbaar kan zijn voor mensen in een twijfelsituatie.
Mij was en is in ieder geval duidelijk dat ondernemen niet zomaar iets is, maar dat niets onmogelijk is. Dus ook niet om twee banen te combineren.
Conclusie voor mij: ik blijf fijn in loondienst ;-)