Lieve novelle voor tussendoor

Iris Windmeijer 03 september 2025
'Je geeft een vinger en ze willen direct je hele hand.' Fien is nogal een serial dater, maar dan krijgt ze toch kriebels van een date. En nu?
Toen ik zag dat Daten met een deadline in de online bibliotheek te lezen was, besloot ik (nieuwsgierig als ik was geworden) eens te gaan lezen. En met zo'n kort verhaal van 100 pagina's zat ik er zó in.

De romantiek is fijn opgebouwd, op een lieve manier. Fien en Jurre communiceren over wat ze willen, en over hun verwachtingen. Hun experiment is cute en ik was meteen invested in hun connectie. De dates zijn leuk, origineel. Maar ook de vriendschappen maken dit verhaal fijn: Fien praat veel met haar twee vriendinnen, en zij helpen haar.

Ik zat regelmatig te glimlachen tijdens Daten met een deadline. Een heel fijne en lieve novelle voor tussendoor!
Deze recensie verscheen eerst op https://www.readalicious.nl/recensies/daten-met-een-deadline-shirley-gal/

Meer recensies van Iris Windmeijer