Fijne ice hockey romance vol humor en chemie
En doorrr met de ice hockey romance. Het derde deel van de Off-Campus serie is Het einde en gaat over Dean di Laurentis en Allie Hayes. Als ze het uitmaakt met haar vriendje, heeft ze een rebound met Dean. Maar hij is niet van plan om dit bij één nacht te houden.
Het einde bevat voor mijn gevoel veel meer smut dan de eerdere delen. Dean staat bekend om zijn player-status, en duikt met veel meiden het bed in. Maar hij is altijd duidelijk over zijn bedoelingen, na een nare ervaring in het verleden. Bij Allie merkt hij voor het eerst dat hij meer wil. Toch is het grootste deel van hun aantrekkingskracht - vooral op het begin van het boek - lichamelijk.
Door het duale perspectief lees je hoe Dean en Allie worstelen met hun gevoelens over elkaar, en vooral over de status van hun relatie. Het start met een hoop banter, en het boek wordt leuker naarmate ze hun gevoelens durven toe te laten, omdat hun relatie dan meer diepgang krijgt.
Kennedy weet zoveel scènes vol humor te beschrijven. De scène in bad, waar een van de huisgenoten binnen komt, is echt goud! Ik heb vaak zitten lachen om Het einde. Maar er is ook ruimte voor serieuzere onderwerpen: het omgaan met tegenslagen én: slutshaming. Dean is een held als hij een player is, maar naar vrouwen wordt anders gekeken. Er zit een hele sterke scène in het boek over hoe de maatschappij hiernaar kijkt, en hoe dit je gevoel van eigenwaarde kan beïnvloeden. En vooral: waarom dat niet nodig zou zijn. Belangrijke boodschap!
Het einde is weer een fijne ice hockey romance vol humor, leuke scènes en chemie tussen de karakters. Ik vond de smut hier wel de overhand hebben, dat is minder mijn smaak, maar de serie blijft wel naar meer smaken. Op naar deel 4!
Deze recensie verschijnt ook op https://www.readalicious.nl/recensies/het-einde-off-campus-3-elle-kennedy/