Advertentie

****
'Sprakeloos verliefd - Emma Anna'

Hier zit ik dan... Op de bank, onder een dekentje. Een glimlach op mijn gezicht :D Iets minder breed als bij deze smiley, maar toch, wel een glimlach... En nu ik dit typ, schuddend met mijn hoofd, zie ik wel overeenkomsten met die smiley hoor... Tjonge jonge.
Maar nu even over op serieuze zaken... Ik wil jullie namelijk graag vertellen wat ik van het boek van Emma Anna vind.

Het was de eerste keer dat ik iets van Emma Anna gelezen heb, ondanks dat ik al meerdere boeken van haar op mijn verlanglijstje heb staan... Maar nu was het dan eindelijk zover. Ik mocht 'Sprakeloos verliefd' lezen. Én ik heb er echt van genoten.

Het duurde wel even voor ik in het verhaal zat. Ik moest even wennen aan de schrijfstijl van Emma Anna... Dat geeft niks, want toen ik eraan gewend was, las het boek als een trein. Ook deze week had ik namelijk niet heel veel tijd om te lezen... En toch is het boek nu al uit.

Emma Anna weet alles heel beeldend op papier te zetten... Waardoor er situaties ontstaan waarop je je handen voor je ogen wilt slaan. Hoofdschuddend vanwege plaatsvervangende schaamte. En je ook wel moet grinniken, want het zal je toch maar gebeuren... Héérlijk. Ik houd ervan.

Naarmate het verhaal vorderde ging ik steeds meer om Jesse en Skylar geven. Ik sloot ze in mijn hart en ik wilde op een gegeven moment niet meer verder lezen. Ik wilde nog geen afscheid nemen van deze fijne personages. En ondanks de epiloog, wil ik nog veel meer lezen over Jesse en Skylar. Over die lieve Luna. Over David... Mooie verhaallijnen waar ik nog meer over wil weten.

Wat ik vooral erg mooi vond, was de boodschap van dit boek. Tenminste de boodschap die ik eruit gehaald heb...
Liefde kan onwijs mooi en helend werken. Vooral als er van je gehouden wordt om wie je bent. Als je jezelf kan en mag zijn... Dan is liefde een krachtig medicijn.
Genoten als van een warme deken.
****

Reacties op: Personages waar je geen afscheid van wilt nemen...

11
Sprakeloos verliefd - Emma Anna
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners