Recensie: White Fox 3 - Het pad van het lot - Chen Jiatong
Sami dacht dat het gevaar was geweken. Maar de maansteen waarschuwt hem en zijn vrienden: iemand heeft duistere plannen. Het hele dieren- en mensenrijk zou vernietigd kunnen worden.
Samen met zijn trouwe vrienden begint Sami aan een gevaarlijke reis vol magie, vijanden en onverwachte bondgenoten. Maar de tijd dringt... Zal hij erin slagen de kwade macht tegen te houden en het evenwicht in de wereld te herstellen?
'"Kletskoek!" riep de lerares met een bevende stem. "Geloof je dat ik het niet weet?"
"Wat weet?"
"Wat jullie achter mijn rug over me zeggen!"'
Hallo allemaal. Fijn dat jullie naar mijn recensie kijken. Ik hoop dat het boek iets voor jullie is.
Aan het begin was het boek een beetje verwarrend. Want ik snapte het niet zo goed waarom ze ineens op school waren. Terwijl ik dacht dat ze in de natuur waren.
Ik ging nadenken over verschillende mogelijkheden, maar toen ik verder las ging ik het beter begrijpen.
'Het pad van het lot' is een verhaal vol gevaar en vriendschap en mysterie. Het was spannend en heel leuk, maar sommige woorden snapte ik niet. En dan wist ik niet wat er stond. Die woorden vroeg ik dan aan papa of mama. Het was weer een leuk avontuur en soms een beetje eng. Vooral bij de weerwolven.
Ik ben heel nieuwsgierig naar het vierde deel: De verborgen poort. Dit boek zal op 18 maart 2026 verschijnen. Zet het maar in jullie agenda.
'Het pad van het lot' heb ik uit. En ik geef dit derde deel in de White Fox-serie ****.
Deze recensie is geschreven door Niene en ik ben 8 jaar.
Dank jullie wel voor het lezen.
"Wat weet?"
"Wat jullie achter mijn rug over me zeggen!"'
Deze recensie is geschreven door Niene en ik ben 8 jaar.
Dank jullie wel voor het lezen.