Een vurige rally tussen verleden en verlangen
Love at First Serve is het eerste deel van een heerlijke trilogie waarin sport, liefde en trots frontaal botsen. We ontmoeten Ella, die ooit werd gezien als een groot tennistalent, maar het racket definitief aan de wilgen hing. Althans, dat dacht ze. Wanneer ze onverwacht viral gaat door een loepzuivere return tegen tennislegende Lucas Bennett, zet dat niet alleen de sportwereld op zijn kop, maar ook haar zorgvuldig opgebouwde leven buiten de spotlights.
Wat volgt is een verhaal vol vonken. Ella wil geen comeback. Lucas wil haar terug het veld op. En de aantrekkingskracht tussen die twee? Die is niet te negeren. Marli Elisa schrijft met flair en tempo, en weet precies de juiste balans te vinden tussen romantiek en persoonlijke groei. Ella is eigenwijs, sterk en realistisch. Echt een vrouw die niet gered hoeft te worden, maar wel geraakt wordt.
Dit eerste boek serveert de perfecte mix van tegenstrijdige emoties, sportieve spanning en een opbloeiende liefde. Een sterke openingsset van een serie die smaakt naar meer. Voor iedereen die houdt van slow burn, sterke vrouwen en knappe mannen die net zo koppig zijn als charmant.