Appeltaart, pumpkin spiced latte én De Apple Spice B&B!
De Apple Spice B&B – Valerie Bowman
Wanneer Ellie haar baan als event planner én haar vriendje in de stad kwijtraakt, keert ze terug naar Harvest Hollow, en de gezellige B&B van haar ouders. Haar plan om tot rust te komen wordt gedwarsboomd wanneer ze haar onverwachte huisgenoot ontmoet: Aiden, de koppige maar knappe zoon van de eigenaar van de appelboomgaard. Samen moeten ze het Harvest Festival organiseren, om de appelboomgaard en de B&B te redden van een faillissement.
Te midden van de charmante chaos van het lieflijke Harvest Hollow, moeten Ellie en Aiden hun meningsverschillen opzij zetten om van het festival een succes te maken. Als er maar niet zo’n elektrische spanning tussen hen hing…
Als je op zoek bent naar naar een heerlijke herfstfeelgood voor op je TBR, dan is De Apple Spice B&B echt een aanrader. De prachtige cover brengt je al helemaal in de stemming, dus bak een appeltaart, pak daarna snel je dekentje, maak een herfstig drankje (ik stel een pumpkin spiced latte voor), en ga lezen!
Door de fijne en beeldende schrijfstijl zit je al snel helemaal in het verhaal en zie je de mooie B&B en de appelboomgaard ook echt voor je. De personages komen tot leven en de mix van cozy en spice is goed in evenwicht. Het verhaal leest vlot en heeft veel vaart, er is romantiek, de nodige spanning én humor.
Kortom, een heerlijk herfsttussendoortje dat de feelgoodliefhebber zeker niet wil missen!
4 ★
Bedankt Oceaan voor dit recensieboek.
4 ★
Bedankt Oceaan voor dit recensieboek.