Prentenboek waar duidelijk veel zorg aan is besteed!

Je@net 24 mei 2025
Dieren spotten doe je zo! – Aline Portman

Wil jij ook graag dieren spotten?
Dat is niet makkelijk.
Maar ik ben er heel goed in.
Ik kan je vertellen hoe het moet.
Lees dit boek,
en wie weet, word je net zo goed als ik.
BEER
In Dieren spotten doe je zo! leert Beer je de fijne kneepjes van het dieren spotten. ‘Maar vandaag hebben we geen geluk. Er is niets te zien.’ Of toch wel?

De fijne bladspiegel met weinig tekst en veel wit zorgt ervoor dat alle aandacht uitgaat naar de prachtige illustraties. De mooie potloodtekeningen met fijne arcering zorgen voor eindeloos veel kijkplezier, er is zoveel op te zien.

De herhalende tekst zorgt voor interactie met de kinderen die algauw met je mee zullen gaan doen.

Ik hou van prentenboeken waar duidelijk veel zorg aan is besteed en Dieren spotten doe je zo! is daar een goed voorbeeld van. Mooi detail is de uitgesneden verrekijker waarmee ook jij een heel zeldzaam dier kunt spotten ;o)

Als je dan goed opgelet hebt, heb je heel wat dieren gevonden. Achterin het boek vind je de complete lijst, een handig hulpmiddel ter controle.

Dieren spotten doe je zo! is een geweldig leuk prentenboek om samen te lezen met kinderen vanaf ongeveer 3 jaar.

5 ★

Bedankt Lannoo en De Leukste Kinderboeken voor dit recensieboek.

Meer recensies van Je@net