Advertentie

Een glimp van jou – Holly Miller

Joel is bang voor de liefde en laat niets of niemand te dichtbij komen. Callie werkt in de plaatselijke koffiebar die ooit van haar verongelukte beste vriendin Grace was en probeert ondanks de pijn haar leven weer op de rit te krijgen. Als Callie en Joel elkaar ontmoeten, voelen ze een ongekende aantrekkingskracht en verbondenheid. Het is direct duidelijk: ze horen bij elkaar.
Maar Joel heeft een geheim dat hem al jarenlang verscheurt. En om Callie toe te laten tot zijn leven, moeten ze beiden een hoge prijs betalen. Is Joel nog in staat tot liefde, en zo ja: wat is dan de juiste vorm? Kunnen ze samen het geluk vinden dat ze zo hard verdienen, of is elkaar loslaten de enige optie?

Het verhaal leest vlot doordat het wordt verteld vanuit wisselend perspectief in chronologische volgorde. De karakters worden goed uitgediept en het verhaal mooi opgebouwd. En als je denkt weer een voorspelbare roman te zullen gaan lezen, dan vergis je je! Een heel mooi, ontroerend liefdesverhaal met een verrassend thema.

Een glimp van jou is het eerste boek van deze auteur, dus dat belooft wat, en de filmrechten werden al voor verschijnen verkocht aan een grote filmmaatschappij in Hollywood.

Reacties op: Een bijzonder verhaal!

33
Een glimp van jou - Holly Miller
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners