Lucy Strange - De geest en het meisje.
Mijn samenvatting:
Wanneer de graaf van Gosswater is overleden moet Agatha het landhuis verlaten. Van haar gemene neef Clarence mag ze niet meer in het landhuis wonen. Hij verteld haar dat haar vader niet haar echte vader is. Dat is Thomas, de ganzenboer, en bij hem moet ze gaan wonen, maar ze weet niet of dit wel de waarheid is. Dat gaat ze onderzoeken en zo volgt er een spannend, mysterieus avontuur vol nieuwe vriendschappen.
Zou Agatha / Aggie erachter komen wie ze werkelijk is? Of zou haar neef gelogen hebben?
Mijn mening:
Dit is een boek dat je niet opzij kunt leggen. In 2 uurtjes tijd las ik dit boek uit. Elke bladzijde trekt je en vanaf bladzijde 1 zie je het helemaal voor je, alsof het een waargebeurd verhaal is. Ik vind dit echt een prachtig boek
Mijn mening: