Waar dromen zinken..
Waar dromen zinken ~ Ilja Nijdam
Vandaag is het mijn beurt om mijn recensie te delen in deze blogtour. Bedankt Ilja dat ik mee mocht doen, als jongste van deze tour!
*Mijn samenvatting:
Gaia, is een meisje dat erg van duiken houdt, haar hele leven staat in het teken van duiken. Na schooltijd gaat ze naar duikles want ze wil alle brevetten halen. Ze loopt stage bij milieuorganisatie aan de Noordzee, waar haar moeder werkt, waar ze ook regelmatig mee mag om te duiken voor onderzoeken.
Het is heel vervelend voor Gaia dat sinds ze daar stage loopt zoveel vreemde dromen heeft. Maar als ze wakker wordt weet ze niks meer over haar dromen.
Leith, is de zoon van een professor en ook hij doet onderzoeken in de zee, net zoals de moeder van Gaia, maar dan in een andere wereld. Leith woont samen met zijn vader in de zee als staartmeermin. Als er tijdens een experiment iets gigantisch mis gaat ontstaat er een scheur. Zo loopt er warm water van de ene naar de andere parallelle wereld.
Als Gaia weer gaat duiken met haar moeder voor proefmonsters schrikt ze van Leith. Hij vraagt haar om hulp. Ze krijgt coördinaten maar ze moet weer naar haar moeder. Want ze is te ver en te lang weg.
Als Gaia terugkeert is haar moeder boos en zegt dat Gaia hallucinaties heeft en naar de dokter. Maar Gaia luisterd niet en ipv naar huis te gaan besluit ze opnieuw te gaan duiken. Ze wil Leith helpen en als eerste weten of het klopt wat ze ontdekt heeft.
Lossen Leith en Gaia samen het probleem op? Kunnen ze samen hun werelden redden?
•Mijn mening:
Dit boek leest echt heerlijk weg. Je wilt erin blijven lezen. Ilja haar schrijfstijl is heel prettig. Je volgt twee personen in dit boek, om en om, dat maakt dit boek wel uniek.
Ik kijk uit maar meer boeken van je, Ilja Nijdam!!
Dit boek krijgt van mij 4 ☆☆☆☆
*Mijn samenvatting:
•Mijn mening:
Ik kijk uit maar meer boeken van je, Ilja Nijdam!!
Dit boek krijgt van mij 4 ☆☆☆☆