Vermakelijk

Jos Kunze 16 juli 2025
Voor we naar de inhoud gaan: de vertaling is oké maar de redactie heeft zitten slapen gezien het aantal taal-/spelfouten. Jammer: dat gaat op een gegeven moment toch irriteren.

Het verhaal zelf: niet bijzonder interessant. Ik zie steeds Brad Pitt en Angelina Jolie voor me als Mr and Mrs Smith. Geen onaardige film, maar ook niet meer dan gemiddeld. En net als in die film, ontbreekt ook in dit verhaal elke vorm van plot. Het is allemaal meer een kapstok voor de harde sex. Maar ik moet zeggen: die sex is wel een stuk beter dan in Outlander of 50 Shades of Grey. Dit boek is niet te verfilmen, dan krijg je porno.

Korte hoofdstukken, vanuit beider perspectief. Dat leest lekker. En voorin een playlist met een aantal nummers voor elk hoofdstuk. Leuk gedaan. Kortom: ik heb me wel vermaakt.

Meer recensies van Jos Kunze

Om haar baan als video producer te redden, gaat Katie in zee met reddingszwemmer Hutch. Het enige probleem? Ze kan niet zwemmen. Wat begint als een leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog.