Heerlijke thriller

Joyce 22 mei 2025
Naast romance fan ben ik ook echt een groot fan van thrillers. Sinds een tijdje lees ik ook thrillers van Nederlandse bodem en ik kan je zeggen: die doen vaak niet onder voor buitenlandse thrillers!

Ook dit boek van Dennis (mijn eerste kennismaking met deze auteur) is een waar pareltje. Vanaf de allereerste pagina zat ik op het puntje van mijn stoel. Je leeft zo mee met Tess die via een ‘onschuldige’ USB stick meegetrokken wordt in iets veel groters.

Dat je daarnaast ook nog het perspectief volgt van de kant van de politie, maakt dat je nog dieper het verhaal ingezogen wordt. Ik kon dit boek dan ook niet aan de kant leggen (sorry werk/uren dat ik moest slapen).

Als Dennis nog meer boeken van dit kaliber gaat schrijven, zal ik ze zeker lezen!

Meer recensies van Joyce