Heerlijk
Eigenlijk heeft Louise Bay in dit boek een beetje vals gespeeld. Vincent Cove, the man candy in dit boek, is namelijk geen arts. Oké, hij is ooit met de opleiding begonnen, maar volgens mij heeft hij deze niet afgemaakt (of ik moet iets hebben gemist in het boek). Daarentegen is hij wel een ontzettend sexy zakenman en zou hij eigenlijk een plekje moeten hebben in de Mister serie van Louise Bay.
Het leuke aan dit boek is dat veel bekende personages uit zowel de Mister serie als de andere twee delen van de Doctor serie terugkomen in dit boek. Ik had de personages van de andere serie en delen al in mijn hart gesloten en dan is het heerlijk om weer over ze te lezen.
Het verhaal is typisch Louise Bay, maar toch wel weer een tikje anders dan haar andere boeken. Het speelt zich niet voornamelijk af in Londen of in een ziekenhuis, maar juist op het Engelse platteland, met als mannelijke hoofdrol een soort van Amerikaanse zakenman, met zijn roots in Engeland.
Met beide hoofdpersonages had ik een super goede klik en voelde ik echt met ze mee. Louise Bay geeft haar personages altijd een goede diepgang en ook zeer menselijke trekjes, waardoor vergelijken met veel makkelijker gaat.
Ik kan niet wachten op de volgende twee delen!