Heerlijk boek!

Joyce 23 mei 2025
Als een boek begint met de zin: ‘Dit is echt een slecht idee’, weet je dat het smullen wordt! Wat heb ik genoten van dit verhaal!

Niet alleen sprak de interactie tussen de personages me aan, maar ik waande me ook compleet in Noorwegen (eigenlijk wil ik daar nu op vakantie!). Wat heeft Marloes hier een heerlijke sfeer weten te creëren.

In het personage van Lizzy kon ik mezelf helemaal in terug vinden. Het veilige, het geen risico nemen herken ik zo! Misschien dat het daardoor ook wel komt dat het boek me zo aanspreekt, want Lizzy doet in dit verhaal juist dingen die ze normaliter niet zou durven.

Ondanks dat er wel een liefdes tintje in het verhaal zit, vond ik het niet alom aanwezig. Het ging naar mijn idee echt om het ontdekken van jezelf.

Door de sfeer en de herkenning, maar ook door de nodige humor heb ik echt genoten van dit boek!

Meer recensies van Joyce