Zo uit!
Na een paar zwaardere boeken was ik wel weer toe aan iets luchtigers. Dan zit je met dit boek eigenlijk wel goed. Dit boek bevat zoveel heerlijke feelgood dingen! De grote verhaallijn is redelijk standaard voor een feelgood, maar ik vind de accenten die de auteur er zelf aan gegeven heeft erg leuk!
Zo speelt het verhaal zich niet af in Nederland, al wil hoofdpersoon Rosalie wel graag terug naar Nederland. Nee, als setting heeft Jami gekozen voor een afgelegen Spaans dorpje. En dat gaf me direct een zomers gevoel bij het lezen.
Voor hoofdpersoon Rosalie moest ik even warmlopen. Ze wil namelijk zo graag terug naar Nederland (om weet ik veel wat te doen??) dat ze de handen ineen slaat met Luc, die de B&B van z’n grootouders overneemt. Maar vooral in het begin kon ik niet helemaal haar keuzes begrijpen, al werd dat wel steeds beter. En ach, de eerste situaties met Luc roepen ook wel weer hilarische stukken op.
Ik heb echt genoten van dit boek, hij was zo uit! Dus, wil je een heerlijke feelgood die je afvoert naar Spaanse gebieden? Dan is dit boek echt wat voor jou! En weet je wat? Hij is vanaf vandaag te koop!