Advertentie
    Joyce Remmerswaal VIP Club

T.M. Logan debuteerde in 2019 met zijn eerste thriller ‘Leugens’ en nu, begin 2020, verschijnt zijn tweede boek al in Nederlands, ’29 seconden’. Een standalone die prima los te lezen is als je zijn eerdere boek nog niet gelezen hebt. De Britse T.M. Logan heeft lang als journalist gewerkt, maar heeft zich nu volledig op het schrijven gericht en dat is goed nieuws voor de lezers.

Sarah werkt op de universiteit en is in race om een vaste aanstelling te krijgen. Professor Alan Hawthorne zwaait er de scepter en eigent zichzelf vele privileges toe in zijn gedrag naar onder andere Sarah. Intimidatie en de sier stelen met haar ideeën. Sarah raakt langzaam radeloos en dan is daar ineens haar redding.

Het verhaal in ’29 seconden’ is intens, mede door de snelheid in het verhaal, voel je al snel betrokkenheid bij Sarah. Sarah is zelf wel lichtelijk naïef en af en toe rol je wel even met je ogen om haar acties, maar toch overheerst het medelijden en duim je mee dat ze zich kan ontworstelen aan professor Hawthorne. Haar leven is zeer zeker niet makkelijk op het moment.

De spanning is continu aanwezig in het verhaal in ’29 seconden’, daadwerkelijk voelbaar op een aantal momenten, maar sluimerend op alle momenten. Zeker het laatste gedeelte van het boek is zeer intens en spannend. Haast met ingehouden adem ga je steeds sneller lezen om de afloop te weten te komen.

Met grote regelmaat geeft T.M. Logan het spannende verhaal in ‘29 seconden’ een verrassende wending. Keer op keer loopt het anders als gedacht met onder andere hoofdpersonage Sarah. Dit is het sterkste punt in deze spannende thriller, er wordt zowel met de psyche van Sarah als de lezer gespeeld.

T.M. Logan weet knap haast continu de spanning voelbaar te laten zijn en dat maakt het een heel fijne thriller om te lezen. Het is genieten en jezelf verbazen over de verrassende wendingen. Zoals ook in het echte leven, kan een snelle beslissing (in 29 seconden) grote gevolgen hebben.

Reacties op: Hoe 29 seconden je leven kunnen veranderen

77
29 seconden - T.M. Logan
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker