heerlijke zomerse bundel
Wat kun je verwachten:
- 8 zomerse feelgoodverhalen in 1 bundel
- Leuke afwisseling in schrijfstijl
- Geen smut
- Plotselinge zin om te gaan winkelen om slippers en zomerjurken te kopen
Niet te filmen van Renee Oltshoorn
Een echte friends to lovers. Waarin de hoofdpersoon wel eerst een flinke wake-up call nodig heeft.
Zomer met jou van Saskia MN Oudshoorn
Soms is het maar goed dat iemand een tweede kans krijgt om de eerste indruk uit te wissen. Een groep kinderen in zeilbootjes om laten slaan maakt natuurlijk geen goede indruk op een juf.
Bossche bollekes van Isabelle Paz Soldan
Hidden Identity. Wie wil er nou niet uit het water gered worden door een mooie sportieve man. Alleen jammer dat het je grootste concurrent blijkt te zijn.
Vol op het orgel van Lisanne stam
Een opa en oma die volop aan het match-maken zijn. Maar heeft die leuke man nou wel of geen vriendin.
Niet naar Bali van Cynthia Zwagemaker
Ook hier is het maar goed dat je een eerste indruk goed kunt maken. Als je als kampleider per ongeluk hoort dat je nieuwe collega een hekel heeft aan kinderen sta je natuurlijk niet te springen om met diegene samen te werken.
Vlinders bij de wijn van Marjet Douwland
Je eerste ontmoeting met die leuke wijnboer zou maar net plaatvinden terwijl jij met je broek op knieën staat, omdat je nodig moet plassen… oeps.
Boekhandel aan zee van Paula Heeger
Mijn wens… een boekhandel aan zee met een huisje in de duinen. Dat er dan een leuke auteur langskomt is natuurlijk mooi meegenomen.
Lievelingsdag van Rian Sevenhuijsen
Wanneer je bruut gedumpt wordt op het terras van een strandtent om er vervolgens ‘undercover’ te gaan werken en dan blijkt de bedrijfsleider wel erg leuk te zijn.
Leeservaring:
Slipperdagen en zomerjurken is een heerlijke bundel om aan het strand of zwembad te lezen (overal eigenlijk wel). Zomervibes gegarandeerd! Van een aantal van deze verhalen zou ik toch wel graag een langere versie lezen, dan zouden ze nog beter tot hun recht komen.