Must read

Na mijn eerste kennismaking met Mats in Muurtje om mijn hart vroeg ik me serieus af hoe Kristie Raaijmakers die botte hork ooit sympathiek zou kunnen maken. Maar het is haar gelukt… en hoe!

Op het eerste gezicht lijkt Sleutel tot je hart een klassieke feelgood – (niets mis mee natuurlijk).Stoere man (Mats), gehecht aan zijn one night stands, ontmoet vrouw (Rosanne) die net even anders is. Man gooit zijn principes overboord en ze leven nog lang en gelukkig. Maar… Kristie doet niet aan clichés.

Zware thema’s worden niet uit de weg gegaan (lees vooral het voorwoord), maar ze worden nergens ingezet als effectbejag. Integendeel: Kristie weet ze prachtig te verweven met romantiek, humor, spice en gelaagde personages die echt een ontwikkeling doormaken. De groei van Mats en Rosanne voelt oprecht en geloofwaardig. De chemie tussen de twee is om van te smullen en de spice… ppfff … heerlijk.

Sleutel tot mijn hart is zo’n boek dat je in 1 keer uit wilt lezen én waar je daarna even van moet bijkomen. Kristie heeft inmiddels een eigen plank in mijn boekenkast en ik hoop daar nog veel moois van haar bij te kunnen zetten.

Meer recensies van karinleest_veel (kobo_romance)