mooi debuut

karinleest_veel (kobo_romance) karinleest_veel (kobo_romance)
13 mrt 2022

De Vuurvogel
is onderweg. Veel leesplezier gewenst. Het begin is wat complex qua opzet verhaallijn en personages, maar daarna loopt ie soepel (aldus feedback). Een geoefend lezer heeft daar echter geen probleem mee.
Groet, Jozef

Ik ben blij dat Jozef mij van tevoren deze waarschuwing gaf. Het duurde even voordat ik echt ‘in’ het boek kwam(hoofdpersonages worden uitgebreid voorgesteld, dit is veel informatie om te verwerken), maar toen ik er eenmaal ‘in’ zat was het boek moeilijk weg te leggen.
Josefine is een jonge vrouw die na haar eerste ontmoeting mer Rafael ernstig mishandeld wordt door hem. Hierna geeft zij hem aan bij de politie. Hierdoor raakt Rafael zijn baan kwijt en besluit hij wraak op Josefine te nemen. Josefine laat dit echter niet zomaar gebeuren. Wat volgt is een spannend kat en muis spel tussen Rafael en Josefine.
De hoofdstukken zijn kort en vanuit verschillende perspectieven geschreven. Josefine haar perspectief is geschreven in dagboekvorm aan ene Jon. Dit maakt je extra nieuwsgierig. Wat heeft deze Jon met het verhaal te maken. Het verhaal heeft meerdere plottwists waardoor je door wilt blijven lezen en het boek na de laatste bladzijde in je hoofd blijft hangen.
Knap gedaan en wat een debuut.

Bedankt dat ik dit exemplaar heb gekregen om te recenseren.
Het nieuwe boek van Jozef Hoek ‘ontzet’ is nu ook verkrijgbaar.

Meer recensies van karinleest_veel (kobo_romance)