Een vakantie om niet snel te vergeten.

Ik hoop op een dag alle boeken van Linda van Rijn in mijn bezit te hebben en ze ook gelezen te hebben. Haar boeken passen perfect om zo nu en dan eens te lezen.

Dit boek heb ik deze zomer op een rommelmarkt kunnen scoren.

Costa Brava van Linda van Rijn is een boek dat zich afspeelt zoals de titel verklapt in Costa Brava, Spanje. Jaarlijks gaat Irene met haar gezin naar daar voor de vakantie. Op de camping zijn de kinderen volop aan het genieten. Normaal Irene ook, maar ze heeft een paar zware maanden achter de rug. Haar man, Jacco, is vreemdgegaan met iemand anders. Ze wou de vakantie eerst annuleren, maar doet dit niet. Haar zus, Rianne is ook mee, dat gaat zorgen voor afleiding. De sfeer op reis is aangenaam, Irene had dit niet verwacht. Ze ontmoet op reis, Bob. Een man die een interesse in haar heeft .. Hoe dit zal aflopen, moet je best lezen!

Zoals gekend zijn de boeken van Linda van Rijn leuk om tussendoor te lezen. Haar thrillers zijn zeer toegankelijk. Ze heeft een vlotte schrijfstijl, er zit genoeg spanning in en het is goed van dikte. Je kan ze overal meenemen.

Het verhaal heeft een leuke insteek, helaas had ik redelijk snel door wat er zou gebeuren. Mijn gedachtes, klopten (dat was wel fijn). Door dit gegeven heb ik het niet gelaten om verder te lezen.

De personages zijn leuk in elkaar gestoken. Soms mocht er iets meer achtergrond van sommige personages zijn.

Irene heeft de hoofdrol in het verhaal. Alle hoofdstukken zijn in haar perspectief.

Conclusie is dat deze thriller toegankelijk is om te lezen. In 1 2 3 is deze uit en je hebt een portie spanning achter de rug.

Meer recensies van Kayleighsbooksadventure