Een pakkende, mooie en erg indrukwekkende dark romance
Dante
Lang geleden heb ik mijn zinnen gezet op Raquel Bianchi. Ik heb een plan bedacht om te trouwen met het nichtje van de don van de Palermo misdaadfamilie. Raquel ziet me als haar redder en een mogelijkheid om te ontsnappen aan een gearrangeerd huwelijk. Helaas ben ik voor haar een andere versie van de hel. Maar ik ben vastbesloten haar niet te laten gaan, wat ons contract ook mag zeggen. Daarbij ben ik ook absoluut niet van plan om verliefd op haar te worden. Haar schoonheid zet me in vuur en vlam en is net zo krachtig als mijn behoefte aan wraak...
NB: dit boek kan als losstaand worden gelezen.
Mijn ervaring:
Wat een heerlijke sfeervolle, duistere en spicy romance. Ik kan niets anders zeggen dan dat dit verhaal van Lilian Harris me echt positief heeft weten te verrassen. Lilian Harris heeft een levendige en vlotte schrijfstijl en weet de personages echt realistisch en met finesse uit te werken, waardoor je echt met hen meeleeft en voelt. Ook weet ze de spanning tussen de personages echt tastbaar te maken en weet ze de personages een pakkende, boeiende en actievolle verhaallijn te geven.
Het verhaal begint met een mooie basis, waarin Lilian Harris beide personages los van elkaar weet uit te werken en een mooi beeld van hun huidige leven en omstandigheden weet te scheppen. Het is mooi hoe Lilian Harris direct het spanningsveld en de aantrekkingskracht die de twee voor elkaar hebben bij de eerste ontmoeting echt krachtig verwoordt.
Het is een heerlijk duister en maffia-achtig verhaal met een boeiende en pakkende verhaallijn. Zeker door de combinatie met de grote hoeveelheid spice weet Lilian Harris dit met de actie en duistere gebeurtenissen dit tot een prachtig geheel te maken. Daarbij weet Lilian Harris de emoties, gevoelens en gedachten die de twee hoofdpersonages hebben erg indrukwekkend te verwoorden. Hierdoor grijpt het verhaal je echt aan. Ook de diepgang die het verhaal krijgt naarmate de verhaallijn vordert over de familiegeschiedenis van beide personages, maar ook het aangrijpende gedeelte over vrouwen en kinderhandel zorgen voor een indrukwekkend verhaal.
De pion van de duivel is een pakkende, mooie en erg indrukwekkende dark romance. Lilian Harris heeft een levendige en sfeervolle schrijfstijl en heeft de twee hoofdpersonages realistisch en sterk uitgewerkt. Als lezer ga je helemaal mee in hun emoties, gevoelens en gedachten. Naast een maffia-achtig verhaal met veel spice, is het ook een pakkend en actievol verhaal met diepgang.
NB: dit boek kan als losstaand worden gelezen.
Mijn ervaring: