Een schattige small-town romance!

Leen Gilis Leen Gilis
22 mrt 2026

'Things We Never Got Over' is een schattige grumpy x sunshine romance die zich afspeelt in het kleine dorpje Knockemout. We volgen Naomi en Knox. Naomi is net haar eigen bruiloft ontvlucht om vervolgens bedrogen te worden door haar tweelingzus. Plotseling moet ze de zorg opnemen voor een nichtje waarvan ze niet eens wist dat ze bestond. Knox zit absoluut niet te wachten op een liefdevolle relatie, maar wanneer Naomi zijn leven binnenwandelt, wordt alles op zijn kop gezet. Maar zal hij durven veranderen voor haar?

Dit is zo’n boek dat je grijpt vanaf de allereerste bladzijde en je niet meer loslaat. Lucy Score creëert een gezellig dorpje waar je als lezer uren in kunt verdwijnen. Dit boek is dan ook ideaal om de lente mee in te duiken. De bewoners van Knockemout wisten direct mijn hart te veroveren, en zo ook de lieve Naomi en de norse Knox. Daarnaast had ik echt een zwak voor Waylon, de bassethond van Knox — hij was absoluut zó schattig!

In dit boek volgen we zowel het perspectief van Naomi als dat van Knox. Beiden hebben hun bagage vanuit het verleden. Naomi’s twijfels over het voogdijschap van haar nichtje komen heel realistisch naar voren, en ook Knox worstelt op zijn eigen manier met alle nieuwe emoties die hij voelt. Ze kunnen elkaar absoluut niet uitstaan, wat leidt tot grappige confrontaties en onderlinge spanning. Natuurlijk weet je al welke kant het verhaal op zal gaan, maar toch is het heerlijk om weg te zwijmelen bij hun push-pullrelatie. De intieme scènes kwamen ook mooi tot hun recht in het verhaal en waren goed gedoseerd doorheen het boek.

Ondanks dat het een romance is, zit er ook wat mysterie en spanning in het verhaal, waardoor je geïnteresseerd blijft lezen. Het einde was echt zinderend spannend en maakte het onmogelijk om het boek aan de kant te leggen. Ik ben dan ook heel benieuwd wat er nog meer te ontdekken valt in Knockemout en zal de overige delen in de serie zeker ook een kans geven.

Kortom, ‘Things we never got over’ is een prachtige romance over durven liefhebben en het loslaten van het verleden. Het is onmogelijk om de personages niet in je hart te sluiten. Een absolute aanrader voor liefhebbers van small town romances!

Meer recensies van Leen Gilis