Advertentie

In dit los te lezen avontuur uit de Warrior Cats serie wordt Tijgerklauw verbannen na zijn verraad aan de DonderClan. Hij zweert om wraak te nemen op Blauwster, Vuurhart en zijn voormalige clangenoten. Maar om dat mogelijk te maken moet hij eerst leider van SchaduwClan worden. Lukt het hem om bondgenoten te vinden en zijn doel te bereiken?

Ik ontving dit boek van uitgeverij Baeckens books en ben dezelfde dag nog begonnen met erin te lezen. Als grote fan van de Warrior Cats serie vind ik het geweldig om losse avonturen te lezen over de verschillende personages. Natuurlijk is dit boek daar geen uitzondering op.

Het verhaal begint met de verbanning van Tijgerklauw waardoor je nieuwsgierigheid direct gewekt wordt naar de rest van het verhaal. Het leuke hieraan was dat je dit vanuit Tijgerklauws standpunt en zo dus geheel nieuw perspectief krijgt van wat er gebeurde die tijd. Hierdoor leer je het personage beter kennen en krijg je een beetje meer begrip voor zijn daden.

De schrijfstijl las weer vlot en ik heb het boek dan ook in één zitting uitgelezen. Er zit niet zo heel veel spanning in het verhaal, maar toch heb ik er van genoten. Niet enkel Tijgerklauw, maar ook andere “schurken” leer je kennen vanuit een nieuw perspectief en dit maakt het boek juist zo boeiend. Het is wel jammer dat het boek zo kort is want ik denk dat er nog veel meer over Tijgerster te vertellen valt. Maar ondanks dat is het boek zeker een aanrader voor fans van de serie!

Reacties op: Tijgerklauws woede: een Warrior Cats verhaal uit het perspectief van één van de grootste schurken

7
Tijgerklauws woede - Erin Hunter
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker