Een echte aanrader voor de thriller-liefhebber, met net een beetje extra!

LeesMetBritt LeesMetBritt
26 mrt 2026

Het beroemdste koppel uit Hollywood heeft de wereld aan z’n voeten. Tot Robert Solomon wordt aangeklaagd voor de moord op zijn vrouw. In het meest gevolgde proces van de eeuw wil de verdediging slechts één man in hun team: advocaat en voormalig oplichter Eddie Flynn.
Alles wijst op Solomons schuld, maar tijdens het proces begint Eddie hieraan te twijfelen. Wat als de echte moordenaar helemaal niet terecht staat? Wat als hij in de jury zit?

Hoewel dit het vierde deel is in de serie van Eddie Flynn, heb ik Dertien opgepakt zonder de eerder delen te hebben gelezen. Er zijn enkele verwijzingen naar de eerdere boeken, maar het was meer dan prima te volgen zonder de informatie van deze specifieke details.
In korte, overzichtelijke hoofdstukken volg je de perspectieven van de advocaat Eddie die bekend staat om zijn onconventionele aanpak, en de meest fascinerende seriemoordenaar waar ik in tijden over gelezen heb. Dit verhaal biedt niet alleen een bijzondere kijk in de juridische wereld met de ontelbare wendingen, in het maneuvreren van een lastige rechtszaak en de perikelen van de rechtszaal. Maar het brengt ook de moordlustige spanning en intensiteit die net even anders is dan je typische, voorspelbare thriller. Een echte aanrader!

Ik duik in verhalen en schrijf vrijwillig recensies voor Bibliotheek Velsen – Lees je mee?

Meer recensies van LeesMetBritt