Waan je in Barcelona met deze heerlijke feelgood!
Gia Garcia. Een naam uit duizenden. Een meisje uit duizenden. Correctie.. vrouw.
Gia is een zelfstandige pittige half Spaanse dame die weet wat ze wil. Ze wil een hele zomer vertoeven in Barcelona en de ene na de andere knappe Spanjaard verslinden. Ja, dat is wat ze wil, ze weet het zeker.
Totdat ze daadwerkelijk in Spanje is.. Ze loopt op haar eerste dag een knappe blonde jongen tegen het lijf, in een iets onhandige situatie, die haar leven zal veranderen. Maar wil Gia ook veranderen?
Dit had ik echt even nodig, hier was ik écht aan toe! Wat een heerlijk verhaal zeg. Soms wil je gewoon iets lezen waar je vrolijk van wordt en dat werd ik van dit verhaal zeker!
Ik werd echt meegezogen naar Barcelona. Heb de sangria bijna kunnen proeven en heb in gedachten gedanst in de leukste clubs in Lloret de Mar.
Gia is een ontzettend pittige dame. Haar karakter is heel goed neergezet. Ik vind het ook heel mooi om te zien hoe ze haar ontwikkeling doormaakt in zichzelf, maar ook in de liefde.
Alex is een echte goedzak. Hij is lief, knap, attent en heel erg slim.
Het leuke is dat Alex me doet denken aan mijn eigen vriend en daardoor voel ik me extra dankbaar dat ik zo’n lieverd heb.
Al met al een heerlijk feelgood verhaal met een zomers tintje en een vleugje Hollandse humor.
Ik geef dit boek 5 sterren, omdat ik echt van elk hoofdstuk ultiem genoten heb. Het was grappig, goede uitgewerkte karakters, leuke schrijfstijl en een verhaal om bij weg te dromen.