Fluffy feelgood!

LezenmetAnita LezenmetAnita
26 mrt 2022

Debby springt van de hak op de tak. Vriendje hier, vriendje daar, wisselt regelmatig van baan en weet niet zo goed wat ze wil. Totdat ze met haar zus Hilde een plan bedenkt om naar het platteland te verhuizen. Haar zus is direct enthousiast, maar durft de stap nog niet helemaal te zetten. Totdat ze een paar maanden later toch de stoute schoenen aantrekken en het gewoon doen!
Hilde en haar gezin vinden snel een mooi huis en Debby koopt een oude boerderij die er niet zo best voor staat. Ze heeft direct allerlei ideeën over hoe ze die boerderij wil inrichten. Over één ding is ze heel zeker, ze wil alpaca’s! Gelukkig komt ze een superhotte dierenarts tegen die haar helpt, maar tegelijkertijd heeft ze nog soort van een relatie met Stijn, haar veilige vlam. Als Stijn onverwacht haar komt verrassen met zijn komst en er helemaal voor wil gaan, is Debby een beetje in de war.
Wat wil ze nou eigenlijk?

Oh my god, ik vond dit een ge-wel-dig boek! Marijke heeft een fantastische en hilarische schrijfstijl. Ik heb genoten van de personages, ik vind dat ze erg goed zijn neergezet. Ik wil eigenlijk zelf Debby zijn en een alpaca boerderij hebben, ik ben helemaal verliefd geworden op de alpaca’s!

Ga dit lezen! Zeker 5 sterren als je het mij vraagt. Hardop lachen in je eentje is inbegrepen bij het lezen van dit boek :)

Meer recensies van LezenmetAnita