Een boek met een boodschap

LezenmetAnita LezenmetAnita
18 mrt 2022

Tomas rouwt om zijn geliefde Maggie. Een jaar nadat Maggie is overleden, mag hij een brief openmaken van haar. Een brief waarin Maggie hem aanmoedigt om verder te gaan. Tomas is een beroemde parfum ontwikkelaar, maar na de dood van zijn geliefde heeft hij niks meer ontwikkeld. Totdat hij die brief ontvangt met een ticket naar Londen…

Sharon schrikt wanneer ze hoort dat haar vader opgenomen is in het ziekenhuis. Haar ouders zijn al een tijd gescheiden en daardoor staat ze er alleen voor om hem te helpen. Haar vader is kunstenaar en heeft een nieuw project bedacht. En omdat hij in het ziekenhuis ligt, moet Sharon het project voortzetten.
Hoe zal dat aflopen en hoe zijn Sharon en Tomas leven ineens zo met elkaar verwikkeld geraakt?
Je leest het in Een vleugje Londen.

Heerlijk. Dat woord komt als eerste in me op als ik terugdenk aan het lezen van dit boek. Heerlijk geschreven. Met een prachtige boodschap. Onze dierbaren zullen altijd bij ons zijn. Ze leiden ons de weg als we het zelf even niet meer weten.
Ik ben onder de indruk hoe die boodschap zo mooi verweven zit in het verhaal.
Ik heb genoten van alle personages, maar Tomas was mijn favoriete personage. Zo eigen en zo speels.

Ga dit boek lezen! Ik weet zeker dat je ook een vleugje Londen zult meepikken door dit boek.

Meer recensies van LezenmetAnita