Verslavend begin

LezenmetJessica 20 februari 2026
Voordat je me kende is een meeslepende dark mafia romance die je vanaf de eerste pagina in zijn greep houdt. Wanneer Isabella Lombardo na jaren zwerven door de straten van New York een telefoontje krijgt dat haar ouders zijn vermoord, wordt haar toch al fragiele wereld volledig op zijn kop gezet. Met dat ene telefoontje komt ook de waarheid over het mysterieuze leven van haar ouders langzaam aan het licht.

Tegen beter weten in besluit Isabella naar de begrafenis te gaan, maar wat begint als een confronterende terugkeer naar haar verleden, verandert al snel in een gevaarlijke nachtmerrie. Voor ze het weet is ze het middelpunt van een bendeoorlog en belandt ze in handen van Luca, een man die net zo gevaarlijk als intrigerend is. Luca doet er alles aan om zijn eigen verleden verborgen te houden, wat het verhaal een constante onderhuidse spanning geeft.

Dit boek bevat werkelijk alle ingrediënten die je van een goede maffiaromance mag verwachten: een maffiaprinses, verboden liefde, touch her and die, verborgen geheimen, instant aantrekkingskracht en flink wat drama met een vleugje spice. De spanning wordt mooi afgewisseld met emotionele momenten, waardoor het verhaal nergens oppervlakkig aanvoelt.

Gaandeweg leer je steeds meer over Isabella’s verleden en de redenen waarom zij haar ouderlijk huis ontvluchtte. Die laag maakt haar karakter menselijk en invoelbaar. Over Luca daarentegen krijgen we bewust minder informatie, wat hem mysterieus houdt en ervoor zorgt dat je als lezer alleen maar nieuwsgieriger wordt naar wie hij werkelijk is en wat hij verbergt.

Tamara’s schrijfstijl is vlot, toegankelijk en beeldend. Het verhaal leest heerlijk weg en blijft vanaf het begin spannend. De emoties die Isabella en Luca doormaken zijn goed uitgewerkt en voelen oprecht, waardoor je je gemakkelijk in hen kunt verplaatsen.

En dan dat einde… De cliffhanger zorgt ervoor dat je eigenlijk geen andere keuze hebt dan direct door te willen met het tweede deel. Voordat je me kende is een verslavend begin van wat belooft een intense serie te worden voor liefhebbers van dark mafia romance.

Meer recensies van LezenmetJessica