Verrassend en heel mooi!

In Verbroken Beloftes gaan we verder in de serie van Het winkeltje van verborgen schatten. Ik was enorm verbaasd en geschrokken bij het einde van deel 2. Dus ik ben meteen verder gaan in de volgende deel om te ontdekken hoe het verhaal verder gaat. Wat gaat Hope doen met het onverwachte schrokkende nieuws?

In deze deel brengt Holly wat dieper in op het liefdes leven van Hope en de zoektocht naar de verloren geliefdes uit Egypte komt minder naar voren. Ondanks dat juist de verhaallijn waar we opzoek gaan naar het mysterie rondom het mysterieuze doosje mij meer aansprak, vond ik het derde deel net iets leuker dan het 2e deel.
Ik ben erg onder de indruk van haar schrijfstijl en deze boeken geven mij echt even het feelgood moment wat ik zoek in een boek. Tegen het einde aan komt het mysterieuze Egyptische verhaallijn weer aan bod en eindigt wederom met een spannende cliffhanger.

Ik heb weer erg genoten en me erg vermaakt. Het was een verrassen en sterk verhaal. De gebeurtenissen en de emoties van de personages weet Holly zo mooi te omschrijven dat je helemaal wordt meegezogen in het verhaal. Van mij krijgt het ⭐⭐⭐⭐

Meer recensies van LifeChangerReader