Wauw!! Hele mooi slotdeel!
Het is een absoluut fantastisch serie dat boeiend, sprankelend en zeker een aanrader is om te lezen. Het is een prachtig verhaal met dieptepunten, met het trauma van het omgaan met verdriet, romantiek en verrassend spannend met een sprankje mysterie. Uitzonderlijk mooi vormgegeven personages, waarmee je meteen een connectie voelt. Hartverwarmend feelgood om bij weg te verdwijnen in verschillende tijdlijnen met hun karakteristieke personages. Die doen je lachen om hun humoristische bewegingen. Tevens je hart versmelten door realistische en treurig voorvallen. Waarbij ik een traantje heb moeten laten.
Het zou allemaal waargebeurd kunnen zijn. De auteur heeft zoveel zorg en aandacht besteed aan het uitbeelden van hoe Hope zich voelde. Soms heb je het gevoel bij bepaalde personages die niet sterk genoeg zijn. Die je net een zetje moet geven van kom op! Maar bij dit verhaal had ik het totaal niet. Alles was goed doordacht en uitgebeeld in passende tijdlijn. En nog maar te bedenken over de mooie citaten die mij zelf liet nadenken over hoe ik persoonlijk om ga met verdriet.
Wat mij ook echt aansprak was de manier waarop het verleden subliem werd verweven in dit zeer moderne verhaal. Het was alsof ik werd meegenomen op twee afzonderlijke avonturen, maar ze kwamen op de meest mooie en gepast manier samen als één. Het gaf het verhaal net dat stukje spanning, waardoor ik bladzijdes bleef omslaan wat er uiteindelijk was gebeurd in het verleden.
Ik heb er enorm van genoten. Vooral het laatste deel is magnifiek afgesloten. Een ultieme aanrader voor deze periode van het jaar! Van mij krijgt het 5⭐⭐⭐⭐⭐