Belangrijk werk
Ontdek het WEC, het zeehondenopvangcenter. De plaats waar verzwakte of gewonde zeehonden verzorgd worden tot ze terug vrij gelaten kunnen worden in de zee. Daar vinden we Mia, ze begint er net aan haar nieuwe baan. Samen met haar collega's ontfermd ze zich over de zeehonden die binnen komen. Ze worden verzorgd, gevoed en worden stillaan weer voorbereid op een leven buiten het opvangcentrum. Mia is een vrouw die weet wat ze wil maar met een rugzak. Haar moeder stierf toen ze nog klein was en de band met haar vader is niet ideaal. Gelukkig heeft ze goede vrienden waar ze altijd bij terecht kan. En ook op haar nieuwe job worden collega's al snel belangrijk voor haar.
In dit boek staan vriendschap en liefde centraal. Maar ook het durven opkomen voor jezelf. Kiezen voor wat je echt wil. Al is dat zeker niet altijd gemakkelijk. Ik heb weer erg genoten van dit boek! En ook hier kwam plots een personage uit een voorgaand boek van Susan op de proppen. Het is zo leuk om in verschillende boeken personages te zien terug keren!
Ik heb ook heel wat bijgeleerd over zeehonden en hun verzorging. Het WEC doet zo'n belangrijk werk!
3.5 ster!
3.5 ster!