Spice

Lindsay.leest 10 oktober 2025
Voor ik aan problematic summer romance wil begonnen wou ik toch eerst not in love lezen. Het is niet per se nodig, maar aangezien er karakters terug komen leek het me toch wel leuk om ze 'in volgorde' te lezen.

In not in love volgen we Eli en Rue. Beide gekwetste zielen met een grote rugzak, ze maakten allebei in hun verleden verschrikkelijke dingen mee. Hierdoor vinden ze herkenning bij elkaar. En hoewel het niet de bedoeling is dat ze elkaar nog zien worden ze toch steeds weer naar elkaar toegetrokken.

Het boek bevat een behoorlijke portie spice. Hier en daar misschien iets te veel. Maar het is de auteur vergeven omdat het verhaal zo mooi is. De sprongen die Rue maakt in het boek. De lessen die Eli haar leert. Het vertrouwen dat ze krijgt in haar medemensen, en in zichzelf. Ik heb hier meer van genoten dan ik op voorhand had durven denken. Ik ben nu nog meer benieuwd naar problematic summer romance!

Meer recensies van Lindsay.leest

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!