Psychologische thriller
Ava herstelt langzaam van haar zware zwangerschap en keizersnede. Haar man Ned heeft geen tijd (en zin) om voor zijn vrouw en baby Isa te zorgen. Daarom huurt Ned een nanny in, zodat ze alletwee kunnen rusten en bekomen. Maar al snel heeft Ava het idee dat er iets aan de hand is. De nanny is veel te overheersend, haar man Ned loopt constant met haar te fluisteren en dan komt ook Ava's bemoeizuchtige moeder binnenwaaien.
De schrijfstijl is zeer prettig, het boek houdt je constant geboeid. Door het wisselen van POV's leer je verschillende personages beter kennen. Ook de flashbacks zijn een waardevolle toevoeging. Ik denk niet dat alles even realistisch is, maar toch heeft het boek me enorm geboeid en kunnen bekoren.
Ik moest gewoon blijven lezen en weten hoe het in elkaar zat. Hoewel ik sommige dingen wel had zien aankomen werd ik door bepaalde plottwists toch nog verrast.
Als je fan bent van BA Paris of Freida McFadden zal dit boek je waarschijnlijk ook wel kunnen bekoren!