Cozy fantasy
Soms heb je een instant crush op een boek. Dat had ik bij deze. Ik zag deze prachtige editie en ik moest die gewoon hebben. Ook al ben ik niet de grootste fantasy lezer, cozy fantasy kan me soms wel bekoren. Dus dit boek moest en zou in mijn kast komen.
Maar helaas waren dit boek en ik geen hele goede match..... Ik vond het verhaal nogal traag, de romantiek te ver zoeken en de fantasy niet volledig mijn ding. Ik heb me er vanaf de helft van het boek een beetje door moeten worstelen. Maar koppig als ik ben wil ik het boek dan toch uit lezen.
Jammer, maar niet elk boek is voor elke lezer weggelegd! Hoe dan ook heb ik toch een heel mooie boek in mijn kast staan!